logo

Usluge

Home / Usluge

Naše
usluge

Šta radimo.
Bez obzira na to da li ste tek na početku razvoja vašeg brenda ili želite da prošite vašu digitalnu pristunost, Digital Square pruža usluge koje odgovaraju svim vašim potrebama.
Web Design

Vaš website je najvažniji alat za prezentovanje vašeg brenda i privlačenje potencijalnih klijenata, korisnika i poslovnih saradnika. Digital Square kombinuje klasičnu i ukusnu estetiku sa najrelevantnijim trendovima dizajna prilagođenim proizvodu i vašoj publici.

Da li vam je potreban dizajn za vaš website?
Pišite nam

Web Developing

Iako sadržaj i dizajn korisničkog interfejsa čine veoma bitan deo digitalnog proizvoda, razvoj i kodiranje toga zahteva vlastitu strategiju, planiranje i izgradnju faza koje mogu pružiti besprekoran protok prema korisničkom iskustvu.

Od koncepta do prototipa proizvoda – usko ćemo sarađivati s vama tokom celog procesa kako bismo dobili proizvod koji želite.

Želite da razvijete nov ili unapredite već postojeći website?
Pišite nam

Digital Design

Kreativnost je jedan od ključnih elemenata za stvaranje atraktivnih sadržaja i krajnje poruke koju želimo da prenesemo ciljnoj grupi. U masi lako dostupnih sadržaja na internetu, pravi je izazov kreirati digitalni sadržaj koji će se izdvojiti, biti prepoznatljiv i obezbediti dalji razvoj vašeg poslovanja.

Da li želite digitalni sadržaj koji će biti prepoznatljiv i zapažen?
Pišite nam

Brand Identity

Imate početnu ideju i viziju za vaš brend, ali se pitate kako i publika vidi ono najbolje u tome kao što vidite vi? Želite da vaša publika prepozna u vašem brendu vrednosti i viziju koju imate i stekne poverenje?

Bez obzira da li želite novi identitet ili da osvežite već postojeći, pomoći ćemo vam da razvijete snažan brend sa kojim ćete unapediti svoje poslovanje.

Da li vam je potreban novi identitet?
Pišite nam

Social Media

Društvene mreže su olakšale komunikaciju sa vašim klijentima i samim tim omogućile da brže utičete na njih i da ih povežete sa vašim brendom. Međutim, svet društvenih mreža se neprestano razvija i sve je teže ostati u toku sa trendovima i promenama. Danas nije dovoljno samo imati profile na društvenim mrežama i deliti sadržaj, već deliti sadržaj koji će kod vaše publike probuditi emocije i angažovanost i navesti ih da izvrše kupovinu ili konzumaciju vašeg proizvoda.

Želite da imate sadržaj na društvenim mrežama koji će ljudi rado deliti?
Pišite nam

Video & Photo

Pažnju koju posvećujemo sadržaju se smanjuje iz dana u dan i veoma je teško da nas nešto zainteresuje da pogledamo sa punom pažnjom do kraja. Efektivne fotografije i video zapisi su nešto što publiku motiviše na akciju, a upravo je to ono što možete dobiti kod nas.

Da li vam je potrebna profesionalna video i foto produkcija?
Pišite nam